OVER MIJ

Holistic coach Maaike Drummen

Over mij...

Naast mijn sociaal  pedagogische opleiding en coachingsopleiding heb ik het geluk gehad zelf een hele goede coach / mentor te hebben gehad. Ik ben ervan overtuigd dat een goede coach uitgebreid zijn / haar eigen processen aan moet zijn aan gegaan om anderen te kunnen begeleiden. 

Door mijn eigen basis te versterken, en van jongs af aan eigen processen diepgaand aan te zijn gegaan ben ik geworden tot de coach die ik nu ben.

Ik voel sterke compassie naar het leerproces van anderen, doordat ik zelf niets uit de weg gegaan ben.

Ik ben paranormaal begaafd en zet deze gave in om mensen raad te geven. Ik ben helderziend en medium, hierdoor beschik ik over inzichten om mensen te steunen in hun persoonlijke processen.

De menselijke geest fascineert mij, ik vind het prachtig als mensen bereid zijn aan zichzelf te werken. Zichzelf een gelukkiger leven gunnen. Bereid zijn om daarvoor te vechten.

Ik heb een zachtaardig vriendelijk karakter, maar kan ook sterk en duidelijk zijn. 

Je staat er niet alleen voor...kom maar op !

Coaching werkt het best als je in eigen kracht verder kunt...ik zal niets nalaten om je op die plek in jezelf te krijgen.

Ik ga het graag met jou aan.

Het is het zo waard !

Je bent welkom.
Wandel coach Sam van Maren

Wandel coaching is wat mij betreft mijn favoriete manier van coaching. De natuur helpt mee. Het buiten lopen voert spanningen af en brengt mensen uit hun hoofd. We leven allemaal in een wereld waarin we eigenlijk teveel prikkels binnen krijgen. Tel daar bij op dat mensen eigenlijk te weinig buiten zijn en je hebt een voedingsbodem voor stress en vermoeidheid.

Zelf heb ik geen makkelijke levensweg gelopen, dit maakt dat ik veel begrip en invoelingsvermogen heb ontwikkeld naar anderen. 

Graag help ik je op weg in samenwerking met de natuur om je weer gelukkiger en sterker te laten voelen.

Ik heb mijn vaardigheden geleerd van een hele goede coach die de stok aan mij heeft doorgegeven. In combinatie met mijn paranormale begaafdheid en eigen levenservaring voor mij heel erg waardevol.

Graag loop ik af en toe met je mee op jouw levenspad.


Wandelcoach Sam van Maren